Nu op Groot Nieuws Radio

20:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Ellie Holcomb You Love Me Best
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Ellie Holcomb You Love Me Best
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

23:21 - 23:21 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Ellie Holcomb You Love Me Best
Luister

Chris Stoffer beëdigd tot Tweede Kamerlid

chrisstofferdonderdag 12 april 2018 10:20

Woensdag werd bekend dat Elbert Dijkgraaf stopt als Tweede-Kamerlid van de SGP omdat het werk teveel spanning legde op zijn huwelijk. Chris Stoffer uit Elspeet wordt nu benoemd. Hij laat de gemeentepolitiek achter zich en gaat naar Den Haag. "We hebben het gevoel dat God ons leven leidt, en dat Hij zegt: we moeten dit als gezin samen doen. Ik vind het spannend, maar ik ga ervoor."

"Ik had niet veel tijd om na te denken. We hadden een weekend, en we hebben het uitgebreid besproken. Den Haag is voor mij nieuw, maar binnen mijn functie bij Rijkswaterstaat heb ik de afgelopen jaren veel voor de Tweede Kamer gewerkt. Ik heb 16 jaar ervaring in de gemeentepolitiek in Elspeet, maar de vraagstukken zullen in Den Haag uitgebreider zijn." 

Kracht en gezondheid

"Ik vind het wel spannend, maar als ik eenmaal bezig ben dan doe ik het gewoon en gaat het ook goed. Ik heb natuurlijk veel reisafstand, maar ik heb ook mijn grenzen aangegeven. Op vrijdag werkt mijn vrouw, dus dan is het prettig om thuis te zijn voor onze drie dochters. Als je gaat merken dat het een enorme last wordt is het niet goed. Mijn vrouw en ik hebben samen deze keuze gemaakt en wij hopen dat God ons de kracht en de gezondheid geeft om door te gaan." 

Je kunt hier het gesprek met Chris Stoffer terugluisteren

Bron foto: Twitter Chris Stoffer 

« Terug

Deel via

Archief > 2018 > april