Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

LEV Tussen Vrees En Veiligheid
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

LEV Tussen Vrees En Veiligheid
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

LEV Tussen Vrees En Veiligheid
Luister

Met het hele gezin naar Opwekking: goed idee?

Annemarie Thijs _ opw18zaterdag 19 mei 2018 14:00

Zowel redacteur Thijs Noorlandt als presentator Annemarie Biljard van Groot Nieuws Radio hebben dit jaar hun gezin niet meegenomen naar Pinksterconferentie Opwekking. "Weet je wat een stress het is om met je hele gezin zo'n conferentie te bezoeken en dan ook nog iets van het programma te volgen", vertelt Annemarie. "Ik vind dat heel stressvol!"

Thijs Noorlandt valt haar bij. "Dat lijkt me haast niet mogelijk. Je moet overal zorgen dat iedereen op tijd is." Annemarie: "We zijn een keer op New Wine geweest. Tegen de tijd dat we alle kinderen hadden afgeleverd, was ons eigen programma al halverwege. Dan gingen we maar wat koffiedrinken."

Dappere ouders

Toch zijn er op Opwekking 2018 wel dappere papa's en mama's te vinden die met het hele gezin naar Biddinghuizen zijn afgereisd om samen met Pinksterfeest te vieren. Van wie de kinderen niet halverwege de nacht het bed uit moeten om te gaan plassen. Of gezinnen met kinderen die al wat ouder zijn en zelf naar hun programma gaan. En - wat ons betreft een heel goeie tip - er zijn ouders die buiten voor de tent via Groot Nieuws Radio de samenkomst volgen.

En wat doen Thijs en Annemarie volgend jaar? Die nemen allebei hun eigen gezinnen mee, naar Pinksterconferentie Opwekking 2019.

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari