Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Luister drie goede gesprekken van week 22

weekoverzicht_2018_winterbordjevrijdag 01 juni 2018 18:00

Is er nog een mooi gesprek dat ik écht moet terugluisteren dit weekend? Jazeker! Het was een goede week, met veel interessante gesprekken. Eline Hoogenboom bracht haar boek uit waarin ze je aanmoedigt om te durven falen. Jan Pool blijft hoopvol over de kerk, ondanks de leegloop. Hij praat erover in Bij Jorieke. En in Backstage vertelt Marjolein Keijzer over haar debuutalbum 'Dichtbij'.

1. Eline Hoogenboom: omarm je imperfecte ik

Ze moedigt vrouwen aan om het beste uit zichzelf te halen, maar tegelijkertijd is haar boodschap ook: omarm je imperfecte ik. Eline Hoogenboom bracht onlangs haar boek #notsoperfect uit waarin ze je aanmoedigt om te durven falen en om te stoppen met het najagen van perfectie. "Ik denk dat gelukkig zijn juist is dat je kan omgaan met het leven dat niet altijd perfect is", vertelt Eline in Bij Jorieke.

Het gesprek met Eline Hoogenboom kun je hier terugluisteren. Benieuwd naar haar boek? Bestellen kan op Kameel.nl. Als je bestelt via deze link, steun je het werk van Groot Nieuws Radio.

2. Spreker Jan Pool blijft hoopvol over de kerk 

Nederlanders hebben het minst vertrouwen in de kerk, bleek maandag uit cijfers van het CBS. Ook hebben we al jarenlang te maken met de leegloop van de kerk. Toch blijft spreker en coach Jan Pool hoop houden voor de kerk. In zijn nieuwe boek 'De kerk: Gods meesterwerk' bespreekt hij twaalf tijdloze kernwaarden die essentieel zijn voor een gezonde kerk. De belangrijkste: Gods tegenwoordigheid.

Het hele gesprek met Jan Pool kun je hier terugluisteren. Zijn boek 'De kerk: Gods meesterwerk' kun je bestellen op Kameel.nl. Door te bestellen via deze link, steun je het werk van Groot Nieuws Radio.

3. Marjolein Keijzer: Samen met God de koers varen 

Ze raakte geïnspireerd door een CD van Soul Survivor die ze in 2004 als huwelijkscadeau kreeg. Ze genoot van de Nederlandstalige nummers die op dat album stonden. "Dat raakte iets in mij waardoor ik dacht: dat wil ik ook", vertelt Marjolein Keijzer maandag in Backstage. Deze maand verscheen dan echt haar debuutalbum 'Dichtbij' waarop ook het lied 'De Wind' staat.

Het hele gesprek met Marjolein Keijzer kun je hier terugluisteren.

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari