Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Opwekking Band 806 Soeverein (Radio-Edit)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Opwekking Band 806 Soeverein (Radio-Edit)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Opwekking Band 806 Soeverein (Radio-Edit)
Luister

Luister drie goede gesprekken van week 23

weekoverzicht_2018_winterbordjevrijdag 08 juni 2018 12:31

Is er nog een mooi gesprek dat ik écht moet terugluisteren dit weekend? Zeker weten. In Bij Jorieke was Matthijs Vlaardingerbroek te gast. Het werd een mooi gesprek over genezingsdiensten. In De Nieuwe Morgen vertelde Jacco de Boer over een bijzondere stap voor het Urker Mannenkoor. En spreker David Vos ging met een groep mannen op visweek: hij vertelde erover in Sandwich.

1. "Bij genezingsdiensten kun je hoop kwijtraken"

Het is misschien wel een van de lastigste onderwerpen waar christenen in Nederland mee te maken hebben: genezing. Er is dan misschien wel geloof dat God ook vandaag de dag geneest, maar is de manier waarop dat gaat in genezingsdiensten de juiste manier? "In genezingsdiensten kun je hoop kwijtraken", vertelt Matthijs Vlaardingerbroek maandag in Bij Jorieke op Groot Nieuws Radio.

Het gesprek met Matthijs Vlaardingerbroek kun je hier terugluisteren.

2. Urker Mannenkoor van kerk naar poppodium

Bij poppodium Neushoorn in Leeuwarden treden doorgaans artiesten op zoals Douwe Bob, Blaudzun en Nielson, maar aanstaande zaterdag is het podium van de grote zaal voor het Urker Mannenkoor Hallelujah. Een belangrijke waarde van het poppodium is dat het een plek moet zijn voor iedereen. "Maar waarom boek je dan het Urker Mannenkoor niet", vroeg initiatiefnemer Jacco de Boer zich af.

Het hele gesprek met Jacco de Boer kun je hier terugluisteren.

3.David de Vos met groep mannen op visweek 

Het is geen geheim meer dat spreker David de Vos ook een grote passie heeft voor vissen. Hij benoemt dat in zijn preek op Pinksterconferentie Opwekking, maar ook in zijn overdenkingen bij Groot Nieuws Radio. Deze week is David met een groep mannen in Frankrijk om samen te vissen, maar ook om hun andere gezamenlijke passie te bespreken: hun passie voor het evangelie.

Er komt nog een vervolg op deze visweek. David de Vos houdt via zijn Instagramprofiel zijn volgers op de hoogte van alle belevenissen. Het hele gesprek met David de Vos kun je hier terugluisteren.

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari