Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Chris Tomlin Whom Shall I Fear (God Of Angel Armies)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Chris Tomlin Whom Shall I Fear (God Of Angel Armies)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Chris Tomlin Whom Shall I Fear (God Of Angel Armies)
Luister

Luister drie goede gesprekken van week 24

weekoverzicht_2018_winterbordjevrijdag 15 juni 2018 18:00

Elk weekend vind je op grootnieuwsradio.nl drie gesprekken die we je van harte aanraden om te luisteren! De wereld was in de ban van de ontmoeting tussen Trump en Kim. We praten erover met Wilem Ouweneel. Cocky Drost kwam langs in Bij Jorieke, ze vertelde over het belang van autonomie in een relatie. En er werd gesproken over duurzaamheid: Martine Vonk gaf tips over het maken van de juiste keuzes.

1. Is ontmoeting Trump en Kim gebedsverhoring?

Voor de een is het antwoord op gebed, voor de ander is het poppenkost: de ontmoeting tussen de Amerikaanse president Donald Trump en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un. Maar kun je achteraf zeggen dat de uitkomst gebedsverhoring is? "De enige gebedsverhoring is dat ze niet met bommen hebben gegooid, maar elkaar de hand hebben geschud", vertelt Willem Ouweneel bij Groot Nieuws Radio.

Het hele gesprek met Willem Ouweneel kun je hier terugluisteren.

2. "Weten wie je zelf bent in een relatie is belangrijk"

Relatiecoach Cocky Drost was te gast in Bij Jorieke om te praten over eenheid in verbondenheid. Want hoewel je helemaal één bent als stel, is het ook belangrijk je eigenheid te bewaren. Hoe gaat dit in jouw relatie, gaat het vanzelf of is het zoeken en hoever ga je ermee? Vind je het belangrijk om autonoom te blijven en hoe geef je dat vorm?

Je kunt hier het gesprek met Cocky Drost terugluisteren

3. "Zoek naar duurzame alternatieven in de supermarkt"

De hele week spreken we bij Groot Nieuws Radio met mensen die groen doen. Deze vrijdag wordt in Ede de GroenGelovig bijeenkomst gehouden om christenen in beweging te krijgen voor de aarde te zorgen, en ook Martine Vonk houdt zich al jaren bezig met duurzaamheid. "Ik zet zelf bij chemische middelen echt mijn vraagtekens. Dat kan ook op een andere manier. En denk na over wat goed voedsel jouw waard is."

Je kunt het hele gesprek met Martine Vonk hier terugluisteren.

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari