Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Week van Hoop: God gaat zijn weg met mensen

hope_unsplashmaandag 18 juni 2018 07:30

Voor de tweede keer houdt De Hoop ggz een 'week van hoop'. Zondag ging die van start met een lofprijsavond. "Het is de avond waarop we God de eer kunnen geven voor wat hij doet in de levens van mensen. Iemand zei: therapie helpt, maar God redt. We geloven dat naast de hulp die we bieden dat God zijn weg gaat met mensen", vertelt Fennegien Wietses, woordvoerder bij de Hoop ggz.

Hoge drempel

In de week van hoop wil De Hoop ggz laten zien wat ze zoal doen. "Ik denk dat de drempel best hoog is om naar de ggz toe te gaan", vertelt Fennegien Wietses maandagochtend op Groot Nieuws Radio. "Daarom is het heel goed dat mensen een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Je komt niet zomaar in een ggz-organisatie als je niet zelf met problematiek te maken hebt, terwijl iedere Nederlander om zich heen wel iemand kent die met problemen kampt. Ik denk dat het daarom goed is dat de drempel laag is in zo'n week. Dat je informatie kunt ophalen, de sfeer kunt proeven of om verhalen te horen."

Open Dag

In week van hoop worden seminarprogramma's gehouden in Vlissingen, Veenendaal en Dordrecht. Zaterdag houdt De Hoop ggz een Open Dag vanaf 13:00 uur. Het hele gesprek met Fennegien Wietses kun je hier terugluisteren.

Beeld: Unsplash

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari