Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Lou Fellingham & Jake Isaac Sacrifice
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Lou Fellingham & Jake Isaac Sacrifice
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Lou Fellingham & Jake Isaac Sacrifice
Luister

Mirjam Kerkhof nieuwe zangeres Sela

MirjamKerkhofmaandag 25 juni 2018 14:00

Sela nam in december afscheid van zangeres Kinga Bán die vanwege haar ziekte moest stoppen. De bandleden moesten vervolgens na gaan denken hoe het nu verder moest zonder haar. Mirjam Kerkhof zong al eerder mee tijdens de paasconcerten en past goed in de groep. Mirjam: "Ik ben erg dankbaar dat ik onderdeel mag zijn van Sela. Samen zingen over en voor God brengt eenheid onder Zijn kinderen."

Mirjam werkte een aantal jaar in het onderwijs, totdat Sela haar vroeg om zich bij de band te voegen. Zingen is altijd haar passie geweest. Mirjam: "Samen zingen over en voor God brengt eenheid onder Zijn kinderen. Dit thema raakt me, en daar wil ik me voor inzetten. Ik geloof en heb ervaren dat Sela bijdraagt aan deze eenheid en ben erg dankbaar dat ik er onderdeel van mag zijn." 

Zekerheid

Frans Korpershoek is zanger bij Sela en wist vanaf het begin dat Mirjam het ging worden. Frans: "Het is misschien gek om te zeggen, maar dat was echt een gevoel dat ik had. Toen ze zichzelf voorstelde bij de auditie zei ze: ik houd gewoon heel veel van God. Dat vond ik heel mooi. Ik heb dit gevoel wel een beetje voor me gehouden, omdat ik iedereen de ruimte wilde geven om een eigen beslissing te maken." 

Ontspannen

Het schrijven van nummers is bij de nieuwe zangeres van Sela in ontwikkeling. "Ik schud niet in een keer allemaal nummers uit mijn mouw, en zelf ben je natuurlijk kritisch op je eigen werk. Maar ik ben eigenlijk heel relaxt: God plaatst mij hier en Hij gaat mij gebruiken op een manier die past. Ik geloof wel dat ik wat toe te voegen heb, en ik vind het heel tof om in alle ontspannenheid meegenomen te worden en te ontdekken wat ik kan toevoegen."

Je kunt hier het hele gesprek met Mirjam Kerkhof terugluisteren:

Bron foto en video: Sela

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari