Nu op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

The Neal Morse Band Freedom Song
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

The Neal Morse Band Freedom Song
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

The Neal Morse Band Freedom Song
Luister

Vrienden gezocht! Wie maak jij enthousiast?

annemariestudiovrijdag 13 juli 2018 00:00

Wie maak jij deze week enthousiast om ook vriend van Groot Nieuws Radio te worden? Als iemand zich aanmeldt en jouw naam invult, ontvang je als dank de gloednieuwe CD 'Hoop in mij' van Reyer. De nieuwe vriend(in) krijgt de allernieuwste Sela-CD 'God van Leven'. Dat is nog niet alles: onder iedereen die in de vriendenweek in actie komt, verloten we een DAB+ upgrade voor in de auto!

Bij Groot Nieuws Radio zijn we enorm dankbaar en blij met al onze vrienden. We krijgen veel steun door gebed en door mooie reacties op programma's. Maar om radio te kunnen maken, is er ook financiële steun nodig. De studio heeft regelmatig onderhoud nodig en ook willen we graag via veel verschillende kanalen te ontvangen blijven, zodat jij thuis en onderweg Groot Nieuws Radio kunt ontvangen.

Word vriend

Maak het werk van Groot Nieuws Radio mogelijk en word nu vriend. Als dank ontvang je de CD 'God van Leven' van Sela thuisgestuurd. Je kunt meedoen aan prijzenacties en je ontvangt onze nieuwsbrief op je deurmat.

Ben je al vriend van Groot Nieuws Radio, dan kun je ons enorm helpen door andere mensen enthousiast te maken om vriend te worden. De nieuwe vriend(in) vermeldt jouw naam en jij ontvangt de CD 'Hoop in mij' van Reyer. Deze actie geldt alleen in de vriendenweek van 7 t/m 13 juli 2018. Maximaal 1 CD per vriend.

DAB+ upgrade

We gaan in vriendenweken altijd een stapje verder. Want maak jij iemand enthousiast om vriend te worden? Of word je zelf vriend van Groot Nieuws Radio? Dan maak je kans op een DAB+ upgrade voor in je auto t.w.v. € 219. In je auto wordt de Pure Highway 400 ingebouwd, waarmee je via DAB+ naar Groot Nieuws Radio kunt luisteren.

Je bent dan klaar voor 2019 als de uitzending via de middengolf stopt.Deze prijs wordt aangeboden door Wijnands Autoschade uit Bunschoten-Spakenburg. De winnaar maken we bekend op vrijdagmiddag 13 juli in De Dag Van Vandaag.

Word nu vriend van Groot Nieuws Radio

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari