Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

MercyMe Word Of God Speak
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

MercyMe Word Of God Speak
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

MercyMe Word Of God Speak
Luister

Concert Michael W. Smith in Veenendaal helemaal uitverkocht

michaelwsmithdinsdag 10 juli 2018 12:09

Groot Nieuws Radio presenteert: Michael W. Smith! Op 24 september komt deze populaire aanbiddingsleider voor een concert naar De Basiliek in Veenendaal. Een concert waar de nadruk ligt op zijn worshipalbums, waarvan 'Surrounded' de meest recente is. Woensdagavond laat meldde organisator Events4Christ dat het concert na nog geen 36 uur was uitverkocht.

Michael W. Smith is een van de populairste christelijke artiesten in Nederland en ver daarbuiten. Hij maakte albums als 'Worship', 'Worship Again' en 'A New Hallelujah'. Recent bracht hij de albums 'A Million Lights' en 'Surrounded' uit. Michaels muziek is zeer regelmatig te horen bij Groot Nieuws Radio.

Vorige optredens van Michael W. Smith zorgden steeds weer voor uitverkochte zalen. Het concert op 24 september staat voornamelijk in het teken van zijn aanbiddingsliederen. Nieuwe songs en diverse klassiekers zal hij afwisselen.

Toegangskaarten voor het concert van Michael W. Smith waren verkrijgbaar via Events4Christ. De organisatie heeft inmiddels gemeld dat het concert is uitverkocht, maar via hun site kun je je inschrijven op een wachtlijst.

Beeld: Facebookpagina Michael W. Smith

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari