Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

The Psalm Project Wacht Op De Heer (Psalm 27) (Live)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

The Psalm Project Wacht Op De Heer (Psalm 27) (Live)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

The Psalm Project Wacht Op De Heer (Psalm 27) (Live)
Luister

Zomerradio: samenkomsten, bijbelquiz & zomerblessings

zomerradio_squarevrijdag 13 juli 2018 14:00

Groot Nieuws Radio viert de komende zes weken de zomer! Vanaf aanstaande maandag zijn de normale programma's met vakantie en kun je in plaats daarvan genieten van Zomerradio. Elke ochtend vanaf 07:00 uur en 's middag tussen 16:00 en 18:00 uur zijn er gepresenteerde programma's. En de samenkomsten, de Bijbelquiz en de zomerblessings zijn weer terug!

We zijn er gewoon!

Of je in deze weken op de camping staat of elke dag naar je werk rijdt, we blijven ook in de zomer mooie radioprogramma's maken. Op werkdagen sta je 's ochtends vanaf 07:00 uur op met Groot Nieuws Radio. In de middagspits kun je luisteren naar Muziek aan het Werk tussen 16:00 en 18:00 uur. Je hoort verschillende presentatoren de hele zomer door.

Een opbouwende zomer

We verlangen naar een zomer waarin je niet alleen goed tot rust komt, maar waarin je ook opgebouwd mag worden in je geloof. Elke werkdag vanaf 10:00 uur zenden we een samenkomst uit van een van de christelijke conferenties die Nederland rijk is. Zo nemen we je ook mee naar Pinksterconferentie Opwekking en de New Wine Zomerconferentie van dit jaar. Een compleet overzicht vind je hier.

Bijbelquiz

Hoe is jouw bijbelkennis? Krijgt die een tien of een dikke onvoldoende? Deze zomer kun je meer leren over de Bijbel met de Groot Nieuws Radio Bijbelquiz die we samen met het Evangelisch College houden. Elke werkdag vind je op onze site een nieuwe quizvraag. Geef je het goede antwoord? Dan maak je kans op een Bijbelstudiepakket t.w.v. € 70. Als hoofdprijs maak je ook dit jaar weer kans op deelname aan de ETS-Bijbelcursus t.w.v. € 300. Doe je mee?

Zomerblessings

Dit programma gaat bijna het hele jaar door bij Groot Nieuws Radio: Blessings. Ook in de zomer kun je een vriend(in), familielid, collega, buur of geliefde verrassen met een lied en een boodschap. Of het nou een bemoediging is, een felicitatie of een zonnige groet vanaf het vakantieadres. Vraag hier je zomerblessing aan!

Beeld:

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari