Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Lou Fellingham & Jake Isaac Sacrifice
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Lou Fellingham & Jake Isaac Sacrifice
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Lou Fellingham & Jake Isaac Sacrifice
Luister

Nog ruimte voor kampeerders op New Wine Zomerconferentie

newwinesqdonderdag 12 juli 2018 08:55

Van hem wordt gezegd dat tijdens het zingen zijn rechterhand omhoog gaat en en in zijn linkerhand zijn telefoon zit. Cock van der Brugge is manager van de New Wine Zomerconferentie en hij is er helemaal klaar voor. Over een kleine anderhalve week trekken duizenden christenen naar Liempde voor een week vol met vieringen, aanbidding, workshops en gebed.

Er is nog ruimte

Door de droogte is het gras op het terrein wel iets geliger en stoffiger dan normaal, vertelt Cock van der Brugge donderdag bij Groot Nieuws Radio. Ook is er nog plek voor last minute aanmelders: er kunnen nog kampeerders bij. "We hebben alles net ingemeten en er blijkt net iets meer bij te kunnen dan we vooraf dachten. Als mensen nog willen komen, dan kan dat nog."

Fantastisch terrein

Dit jaar is het extra spannend voor de conferentiemanager van New Wine, omdat de zomerconferentie voor het eerst in Liempde wordt gehouden. "Gaat het logistiek wel allemaal goed, komen er geen caravans vast te zitten. Er zijn veel bomen en bos, het is een fantastisch terrein, maar dat heeft ook zijn nadelen. We hebben veel afspraken moeten maken met de gemeente over de toegangsroutes en de afvoerroutes. Daar zit de eerste dag nog wat spanning."

In alle rust

Of Cock van der Brugge ook inhoudelijk iets mee gaat krijgen? "Ik probeer wel wat dingen mee te maken, maar je bent toch de hele dag bezig. Ik luister vooral de opnames achteraf, als ik op vakantie ga naar Frankrijk. Dan heb ik alle tijd, alle rust om dingen binnen te laten komen." Groot Nieuws Radio zendt in week 31 en 33 tijdens Zomerradio de diensten van de New Wine Zomerconferentie 2018 uit.

Het hele gesprek met Cock van der Brugge kun je hier terugluisteren.

Beeld: Facebookpagina Cock van der Brugge

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari