Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

TimZingt Het Woord
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

TimZingt Het Woord
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

TimZingt Het Woord
Luister

Zangfestijn Opwekking verhuist naar De Betteld

zangfestijn2018vrijdag 13 juli 2018 12:15

Vanaf volgend jaar wordt het Zangfestijn van Stichting Opwekking gehouden op vakantiepark De Betteld in Zelhem. Dat maakt Opwekking-directeur Ruben Flach vrijdag bekend bij Groot Nieuws Radio. Tijdens het Zangfestijn wordt elk jaar de nieuwe CD en DVD van Opwekking opgenomen. Voorheen werd dat gedaan op De Kroeze Danne in Ambt Delden.

Reden van de verhuizing is dat De Kroeze Danne te klein is geworden voor het groeiend aantal deelnemers van het Zangfestijn. Afgelopen jaar moesten er zelfs mensen die zich aangemeld hadden, teleurgesteld worden, omdat het vol zat.

Stichting Opwekking wil ook een nieuwe naam bedenken voor het Zangfestijn en het programma verder ontwikkelen. Een nieuwe naam moet beter de lading dekken van de conferentie. Naast de aanbidding zijn er ook seminars, wordt het avondmaal gevierd en is er veel ruimte voor gebed.

Stichting Opwekking heeft ook twee nieuwe bestuursleden verwelkomt: Ruth Sleebos en Inge Dijkshoorn. Watsien Valk nam vorige maand afscheid van het bestuur van Stichting Opwekking.

Het gesprek met Ruben Flach kun je hier terugluisteren.

Beeld: Stichting Opwekking

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari