Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Charlie Peacock Beauty Left The Room
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Charlie Peacock Beauty Left The Room
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Charlie Peacock Beauty Left The Room
Luister

Zangfestijn Opwekking verhuist naar De Betteld

zangfestijn2018vrijdag 13 juli 2018 12:15

Vanaf volgend jaar wordt het Zangfestijn van Stichting Opwekking gehouden op vakantiepark De Betteld in Zelhem. Dat maakt Opwekking-directeur Ruben Flach vrijdag bekend bij Groot Nieuws Radio. Tijdens het Zangfestijn wordt elk jaar de nieuwe CD en DVD van Opwekking opgenomen. Voorheen werd dat gedaan op De Kroeze Danne in Ambt Delden.

Reden van de verhuizing is dat De Kroeze Danne te klein is geworden voor het groeiend aantal deelnemers van het Zangfestijn. Afgelopen jaar moesten er zelfs mensen die zich aangemeld hadden, teleurgesteld worden, omdat het vol zat.

Stichting Opwekking wil ook een nieuwe naam bedenken voor het Zangfestijn en het programma verder ontwikkelen. Een nieuwe naam moet beter de lading dekken van de conferentie. Naast de aanbidding zijn er ook seminars, wordt het avondmaal gevierd en is er veel ruimte voor gebed.

Stichting Opwekking heeft ook twee nieuwe bestuursleden verwelkomt: Ruth Sleebos en Inge Dijkshoorn. Watsien Valk nam vorige maand afscheid van het bestuur van Stichting Opwekking.

Het gesprek met Ruben Flach kun je hier terugluisteren.

Beeld: Stichting Opwekking

« Terug

Deel via

Archief > 2018 > juli