Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Ben & Noelle Kilgore Draw Me Close
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Ben & Noelle Kilgore Draw Me Close
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Ben & Noelle Kilgore Draw Me Close
Luister

Reyer en The Bowery bij Feest van Geloof

theboweryreyermaandag 16 juli 2018 17:20

Er komt een vervolg op het Feest van Geloof dat Groot Nieuws Radio vorig jaar hield ter gelegenheid van het tienjarig jubileum. De tweede editie van het Feest van Geloof wordt gehouden op zaterdag 24 november. Ook dit jaar zullen weer veel artiesten, waaronder Reyer en The Bowery, acte de présence geven tijdens een feestelijke avond in De Basiliek in Veenendaal.

"Het format van het Feest van Geloof is ongewijzigd. Toonaangevende artiesten die herkenbare liedjes ten gehore brengen, maar dan soms net in een ander jasje. De artiesten zingen niet alleen hun eigen repertoire, maar slaan vocaal ook de handen ineen. Ze laten liedjes horen van elkaar en hun eigen muzikale helden. Ook zal er weer volop interactie zijn met het publiek en kan er weer naar hartelust worden meegezongen", aldus bandleider Daniel van der Molen.

"De naam Feest van Geloof is geen toeval, het belooft daadwerkelijk een meer dan feestelijke avond te worden", aldus Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio. "We zijn er trots op dat we samen met de Basiliek, TCC Studios, Wiko en Events4Christ met dit muziekfeest mogen laten zien wat geloof doet in het leven van mensen. De artiesten op de avond zullen de bezoeker meenemen in hun persoonlijke geloofsleven en zo met elkaar het geloof vieren."

Kaarten voor de tweede editie van het Feest van Geloof zijn verkrijgbaar via Events4Christ. Komende tijd maakt Groot Nieuws Radio meer artiesten bekend die mee zullen werken aan het Feest van Geloof.

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari