Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Paul Wilbur Praise Adonai
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Paul Wilbur Praise Adonai
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Paul Wilbur Praise Adonai
Luister

Het nieuwe radioseizoen start maandag

radiotim_sqdonderdag 23 augustus 2018 11:00

Na een warme, prachtige zomer gaat het nieuwe radioseizoen van Groot Nieuws Radio van start. Vanaf maandag 27 augustus zijn alle vertrouwde radioprogramma's weer terug, zoals De Nieuwe Morgen, Bij Jorieke en De Dag Van Vandaag, maar ook Sandwich, Backstage en 't Heerlijk Loflied. Er zijn ook een aantal vernieuwingen, zo komt er een programma op de zaterdagochtend!

Zaterdagochtend

Het programma Mens & Missie krijgt namelijk een tweede aflevering per week. Je kunt vanaf nu elke vrijdag- én zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur luisteren naar Mens & Missie, dat gepresenteerd wordt door Maurits Reijnoudt.

"Er liggen veel mooie verhalen voor het oprapen", vertelt Maurits. "Verhalen van mensen en organisaties die zich inzetten voor het koninkrijk van God. Mens & Missie is een prachtige plek om die verhalen te laten horen. En het is heerlijk om de zaterdagochtend te kunnen beginnen met een gepresenteerd programma!"

De nieuwe overdenker

Ook de andere presentatoren zijn klaar voor het nieuwe radioseizoen. Woensdagochtend belde Nando Kok tijdens de uitzending van Zomerradio met een aantal collega's. Het team van Groot Nieuws Radio was op dat moment op een locatie ergens in Nederland voor de jaarlijkse teamdagen. Drie presentatoren beantwoordden luisteraarsvragen. Zo maakte Annemarie bekend dat er een nieuwe overdenker te horen is in De Nieuwe Morgen. Voor de zomer nam Almatine Leene afscheid. Wie haar opvolger wordt, hoor je aanstaande donderdagochtend in De Nieuwe Morgen.

De eerste gast in Bij Jorieke

En wie de eerste gast maandag in Bij Jorieke is? "Dat is Mirjam van der Vegt, we gaan het hebben over hoe je ook stilte en rust in je gezin kunt brengen", vertelt Jorieke alvast.

Het verslag vanaf de teamdagen kun je hier terugluisteren.

Digitale radio

Dit radioseizoen wordt ook het laatste seizoen dat Groot Nieuws Radio te horen is op 1008 AM. De middengolfzender gaat uit op 1 januari 2019. Wil je Groot Nieuws Radio blijven ontvangen? Dan is het nodig om over te stappen op digitale radio. Meer informatie daarover vind je in de Luisterwijzer.

Beeld: Carpe Diem Fotografie

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari