Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Voorstel Vrijdag #01: John Mark McMillan, Delise en The Erwins

voorstelvrijdag_theaftersvrijdag 31 augustus 2018 14:00

We stellen graag nieuwe christelijke muziek aan je voor bij Groot Nieuws Radio. In het nieuwe radioseizoen gaat Hans van Vuuren in het programma Backstage van start met 'Voorstel Vrijdag', een rubriek waarin nieuwe tracks worden gedraaid. Deze vrijdag nieuwe muziek van John Mark McMillan, The Erwins, Jesus Culture, Delise, Pat Barrett en The Afters.

John Mark McMillan - Ten Thousand

Nadat John Mark McMillan deze maand het album 'The Lightning Sessions' uitbracht, komt hij deze vrijdag met de heruitgave van zijn album 'The Medicine'. Daar staat ook een nieuwe uitvoering van het de track 'Ten Thousand'. "World, I've overcome by my song and the blood of a Son."

The Erwins - Watch And See

Ken je The Erwins nog? In maart 2015 was hun album 'Ready To Sail' de CD van de Week bij Groot Nieuws Radio. Keith, Kody, Kris en Katie zijn nu terug met een nieuw album: 'Watch & See'. Het gelijknamige lied is een uitnodiging om niet alleen te bidden, maar vervolgens ook te zien wat God aan het doen is en dat Hij zijn beloftes nakomt.

Jesus Culture ft. Chris McClarney- Move (Live)

Deze vrijdag verschijnt 'Living With A Fire', het nieuwe album van Jesus Culture. Net als Bethel Music is deze band verbonden aan de Bethel Church in Redding (Californië). Door de jaren heen hebben meerdere aanbiddingsleiders hun medewerking verleend aan albums van Jesus Culture, denk aan Kim-Walker Smith, Chris Quilala en Kristene DiMarco. Sinds vorig jaar doet ook Chris McClarney mee, die we bij Groot Nieuws Radio kennen van het lied 'Breakthrough'. Een van de liederen van het nieuwe album is 'Move': 'When You move, the orphan finds a home.'

Delise - Dat Doe Je Goed

Met haar liedjes wil Delise luisteraars laten nadenken over serieuze en minder serieuze zaken, schrijft ze op haar website. In het verleden deed ze mee aan tv-programma's als X-Factor (RTL4) en De Verandering (EO), maar werd ook uitgeroepen tot beste songwriter van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Dit jaar ging Delise een samenwerking aan met producer Henk Pool. 'Dat Doe je Goed' schreef Delise samen met Henk Pool en Matthijn Buwalda. Op 6 oktober presenteert ze haar album 'Bladzijde 1'.

Pat Barrett - The Way (New Horizon)

Hij is een van de aanbiddingsleiders bij Housefires, maar heeft afgelopen tijd ook gewerkt aan een eigen solo-album, dat deze zomer uit werd gebracht. 'The Way (New Horizon)' gaat over een nieuwe gerichtheid op God. Dit lied hoor je sowieso vaker voorbij komen bij Groot Nieuws Radio!

The Afters - Well Done

We kunnen uitkijken naar een nieuw album van The Afters! Voor november staat de release van 'The Beginning & Everything After' gepland. Een album dat in het teken staat van terugblikken en vooruitkijken, want: als je wil weten naar je naar toe gaat is het belangrijk om te begrijpen waar je geweest bent. Een eerste single van The Afters is nu uit: 'Well Done'.

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari