Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Lars Gerfen derde artiest op Feest van Geloof

larsgerfen2woensdag 05 september 2018 15:00

De derde artiest voor het Feest van Geloof is woensdag bekendgemaakt. Het is liedjesschrijver en zanger Lars Gerfen. Onlangs bracht hij zijn nieuwe album 'Laat Nou Gaan' uit waar onder andere het lied 'Dankbaar hart' op staat. Naast Lars Gerfen geven ook Reyer en The Bowery acte de présence tijdens het Feest van Geloof dat gehouden wordt op zaterdag 24 november in Veenendaal.

Tijdens de tweede editie van het Feest van Geloof zullen bekende artiesten herkenbare liedjes ten gehore brengen, maar dan soms net in een ander jasje. De artiesten zingen niet alleen hun eigen repertoire, maar slaan vocaal ook de handen ineen. Ze laten liedjes horen van elkaar en van hun eigen muzikale helden.

Komende maand worden meer artiesten bekendgemaakt die bij het Feest van Geloof zullen zijn, hou daarvoor de website van Groot Nieuws Radio in de gaten.

Bestel je kaarten voor het Feest van Geloof via Events4Christ. Een toegangskaart kost € 12. Wees er snel bij, vorig jaar was het Feest van Geloof helemaal uitverkocht!

Beeld: Eljee Bergwerff

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari