Nu op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Keith Green There Is A Redeemer
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Keith Green There Is A Redeemer
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Keith Green There Is A Redeemer
Luister

Groot Nieuws Radio nu ook te ontvangen via satelliet

schotels_unsplashvrijdag 07 september 2018 13:00

Groot Nieuws Radio is toegevoegd aan het zenderpakket van Joyne. Daarmee is het station vanaf nu in heel Europa te ontvangen via de satelliet. Gebruikers van Joyne kunnen afstemmen op het christelijke radiostation door middel van een satellietontvanger en schotelset. Groot Nieuws Radio kiest ervoor om op verschillende uitzendkanalen aanwezig te zijn om de boodschap van het evangelie te verspreiden.

Directeur Wilfred Hardeman: "We zijn blij dat we toegevoegd zijn aan het pakket bij Joyne. Het gebruik van een schotel is een goede oplossing voor mensen die beperkte toegang hebben tot internet, bijvoorbeeld in de buitengebieden of elders in Europa."

Naast de satelliet is Groot Nieuws Radio ook te ontvangen via DAB+, website en de app. Daarnaast geven verschillende providers Groot Nieuws Radio door via interactieve televisie, onder andere KPN, XS4ALL, Telfort en Solcon. De uitzending via de middengolf, via 1008 AM, stopt aan het eind van dit jaar. Groot Nieuws Radio roept luisteraars op om over te stappen op een andere manier van luisteren.

Beeld: Unsplash

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari