Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Jonathan McReynolds Lover Of My Soul
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Jonathan McReynolds Lover Of My Soul
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Jonathan McReynolds Lover Of My Soul
Luister

Ook Sharon Kips komt naar het Feest van Geloof

sharonkipswoensdag 12 september 2018 08:40

Het was al een heel mooi rijtje met artiesten voor het Feest van Geloof, maar het wordt nog mooier met de aankondiging van Sharon Kips. Ook zij is erbij op het Feest van Geloof op zaterdag 24 november 2018 in de Basiliek in Veenendaal. Eerder werd bekend dat Reyer, Lars Gerfen en The Bowery acte de présence geven op de tweede editie van het evenement.

Het format van het Feest van Geloof is vergelijkbaar met vorig jaar: bekende artiesten brengen herkenbare liedjes ten gehore, maar dan soms net in een ander jasje. De artiesten zingen niet alleen hun eigen repertoire, maar slaan vocaal de handen ineen. Ze laten liedjes horen van elkaar en hun eigen muzikale helden. Ook is er veel ruimte om samen te zingen.

Sharon Kips werd bekend door haar deelname aan het RTL4-programma X-Factor. Ze won de talentenjacht, waarna ze verschillende albums uitbracht. Op Groot Nieuws Radio hoor je onder andere haar stem in de liederen 'Onvoorwaardelijk' en 'Groei maar'.

Kaarten voor de tweede editie van het Feest van Geloof zijn verkrijgbaar via Events4Christ. De line-up is nog niet compleet, komende tijd maakt Groot Nieuws Radio meer artiesten bekend die mee zullen werken aan het Feest van Geloof.

Beeld: SharonKips.nl

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari