Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Jonathan McReynolds Lover Of My Soul
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Jonathan McReynolds Lover Of My Soul
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Jonathan McReynolds Lover Of My Soul
Luister

Natasja Voordes in Backstage over haar jubileum

natasjavoordeswoensdag 12 september 2018 15:55

Natasja Voordes bracht in 2009 haar cd 'Wijs mij de weg' uit. Dit jubileum was voor Hans van Backstage een aanleiding om haar uit te nodigen in de studio. Hij praat met haar over het pad dat zij bewandeld heeft. "Ik maak muziek omdat mensen dan God kunnen leren kennen. Ik wil mensen duidelijk maken dat er een God is die van je houdt."

  "Ik kan me nog goed herinneren dat ik de studio instapte om 'heb je lief' te zingen. Ik had een foto van mijn moeder en ik op de standaard staan met de liedtekst erbij. Ik denk elke week wel een keer aan dat moment. Dat eigenlijk God zegt: ik heb je lief, wat je ook gedaan hebt. Dat blijft mij heel erg bij." 

God leren kennen

 "Ik wilde een cd maken omdat ik er heel veel zin in had. Niet om mijn stem in de schijnwerpers te zetten, maar meer om duidelijk te maken dat er een God is die van je houdt. De cd is naar heel veel familie van mij gegaan. Mijn vader is meer in de Bijbel gaan lezen en mijn zus is tot geloof gekomen. Ik maak muziek omdat mensen God kunnen leren kennen. Daar doe ik het voor. " 

Sterker 

Natasja vertelde in Backstage dat het proces haar sterker hebben gemaakt als persoon. "Ik heb geleerd dat ik er ook mag zijn, ik ben altijd erg klein gehouden. Toen ik Jezus leerde kennen dacht ik: zo zit het dus. Dat draag ik nu uit naar andere mensen. En dat brengt mooie processen op gang." 

Voldoening

 Na de eerste cd is Natasja even bezig geweest met een tweede. Toch voelde het voor haar niet als het juiste pad. "Het klopte niet. Ik was aan het bidden en op dat moment verschoof het plan van de cd naar meer zangles geven. Ik genoot daar zo van en ik haal er nog steeds heel veel voldoening uit. Het is allemaal een beetje anders gelopen." 

Je kunt hier het eerste gedeelte met Natasja terugluisteren:

Je kunt hier het tweede gedeelte met Natasja terugluisteren

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari