Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Lincoln Brewster Loyal (Acoustic)
Luister

Luister drie goede gesprekken van week 37

3gesprekken_sept2018vrijdag 14 september 2018 18:00

Iets gemist afgelopen week? Elk weekend serveren we je drie gesprekken van afgelopen week die de moeite waard zijn om beluisteren. Zo spraken we in Bij Jorieke met Willem Vink over het vinden van de ware. Kinga Bán vertelde in Backstage over haar nieuwe tour, en Mirjam Kollenstaart praat je in Bij Jorieke bij over het belang van goed slapen.

1.Hoe vind ik de ware partner voor het leven?

De huidige generatie jongvolwassenen laat zich over het algemeen moeilijker binden aan een partner. Ook wordt er veel keuzestress in het vinden van de juiste man of vrouw. Hoe vind je nou de ware? "God wil je geloof geven dat je mag trouwen en een goede partner voor het leven vindt", vertelt Willem de Vink in Bij Jorieke. "Tegen wie single is, wil ik zeggen: hou hoop en blijf goed rondkijken."

Het gesprek met Willem de Vink kun je hier terugluisteren.

2.Kinga Bán zingt over Petrus in nieuwe tour

Met net de tour 'Wat fluistert vandaag' achter de rug staat zangeres Kinga Bán alweer in de startblokken voor een nieuw liedjesprogramma. Dit najaar trekt ze door het land met een programma rondom het leven van Petrus. "Hoe moest Petrus zich gevoeld hebben na het verraad van Jezus. Hoe heftig, ze waren zulke goede vrienden. Dat gezegd hebben en toch van hem houden."

Het hele gesprek met Kinga Bán kun je hier terugluisteren.

3.Mirjam Kollenstaart: Slaap is een heilzaam geschenk van God

Ze slaapt gemiddeld vijf uur per dag en werkt het liefst 's nachts, omdat het dan zo lekker rustig in huis omdat alle kinderen in bed liggen. Toch noemt dominee Mirjam Kollenstaart zichzelf een goede slaper. Ze combineert haar korte nachten met powernaps overdag. "Eventjes je ogen dichtdoen, even weg en als de wekker weer gaat, moet ik opstaan."

Het hele gesprek met Mirjam Kollenstaart kun je hier terugluisteren.

« Terug

Archief > 2018

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari