Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Tom Read Do Not Stand At My Grave And Weap
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Tom Read Do Not Stand At My Grave And Weap
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Tom Read Do Not Stand At My Grave And Weap
Luister

Laatste maand Groot Nieuws Radio op 1008 AM

euniceradiozaterdag 01 december 2018 00:00

Het is december 2018, de aller-allerlaatste maand dat Groot Nieuws Radio te horen is via de middengolf op 1008 AM. Vanaf 1 januari kun je het christelijke radiostation alleen nog digitaal ontvangen: via internet, DAB+ of interactieve tv. We hopen dat geen enkele luisteraar achterblijft en Groot Nieuws Radio moet missen. In dit artikel lees je hoe je kunt overstappen naar digitale radio!

Wat is digitale radio?

Je kunt Groot Nieuws Radio op heel veel manieren ontvangen. Via internet kun je ons ontvangen, schakel in je via een internetradio, je smartphone, tablet of computer. Je kunt ook luisteren via een DAB+ radio thuis en in je auto. Ben je klant bij KPN, Telfort, XS4ALL, Solcon of Delta? Dan kun je Groot Nieuws Radio ook ontvangen via interactieve tv. Het grote voordeel van digitaal luisteren: de autokwaliteit is een stuk beter dan via de middengolf!

Hoe luister ik in de auto?

De makkelijkste en meest voordelige optie om in de auto te luisteren is door het aansluiten van een DAB+ adapter. Zulke adapters kun je al krijgen vanaf € 99 via deze pagina. Je huidige autoradio krijgt op deze manier ook de mogelijkheid om digitale stations te ontvangen. Een andere manier om te luisteren is via je smartphone. Zorg voor een ruime databundel, installeer onze app en koppel je smartphone aan de autoradio.

Kun je me helpen met overstappen?

Jazeker. Doe de Luisterwijzer en ontdek wat voor jou de beste manier is om digitaal naar Groot Nieuws Radio te luisteren. Heb je daarna nog vragen? Bel dan de digitaliseringslijn: 088 027 5678. Spreek je vraag in samen met je naam en telefoonnummer, dan belt een specialist je terug om je verder te helpen met overstappen. Mailen kan ook: digitaliseringslijn@grootnieuwsradio.nl.

« Terug

Deel via