Nu op Groot Nieuws Radio

20:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Nathalie Booij Daarom Wil Ik Zijn Bij U Heer
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Nathalie Booij Daarom Wil Ik Zijn Bij U Heer
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Nathalie Booij Daarom Wil Ik Zijn Bij U Heer
Luister

Voorstel Vrijdag #12: Hillsong in het Nederlands, Unspoken, Christafari

hillsonginhetnederlandsvrijdag 30 november 2018 12:40

Elke vrijdag hoor je in Backstage nieuwe muziek. Nummers, EP's of albums die uitgekomen zijn en die de moeite waard zijn om te beluisteren. Deze vrijdag onder andere aandacht voor een nieuwe EP van Hillsong in het Nederlands én een heerlijke uitvoering van 'Reckless Love' van Christafari. Geniet!

Hillsong In Het Nederlands - In U Weet Ik Wie Ik Ben

Het is al een tijdje geleden dat het album 'There Is More' van Hillsong Worship uitkwam. Nu is er ook een Nederlandstalige EP met vertaalde liederen van dat album. 'Who You Say I Am' wordt 'In U Weet Ik Wie Ik Ben' en 'The Passion' wordt 'De Passie'. Voor wie meer houdt van de Nederlandse taal dan de Engelse taal is er nu ook iets te kiezen.

Unspoken - Just Give Me Jesus (EP)

De band Unspoken heeft een nieuwe EP uitgebracht: Just Give Me Jesus'There’s nothing I desire that can’t be found in You. You’re everything that I’ve ever needed.'

Redeemed - Linger

Deze week verscheen de EP 'Linger' van Redeemed, de naam waaronder Marijn te Flierhaar zijn muziek uitgebrengt. 'Linger' bevat vijf nummers die in stijl varieren. Liedjes emt serieuze teksten en emeslepende melancholische melodieën.

Christafari - 99.4.1

Grote kans dat je in het afgelopen jaar het lied 'Reckless Love' op een of andere manier gehoord hebt. Was het niet op Groot Nieuws Radio, dan wel in de kerk, op een aanbiddingsavond of op YouTube. Het lied van Cory Asbury werd in korte tijd snel opgepikt en ook andere artiesten gingen met 'Reckless Love' aan de haal. Maar een versie zoals ie van Christafari heb je nog niet gehoord, in een kenmerkend reggae-jasje! Het lied staat op het nieuwe album '99.4.1.'.

« Terug

Deel via