Nu op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Lucy Grimble Keeper
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Lucy Grimble Keeper
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Lucy Grimble Keeper
Luister

Geen signaal via DAB+? Scan je radio opnieuw!

sangeandabradio67vrijdag 11 januari 2019 18:00

In deze eerste week van januari is er een wijziging in de manier hoe je Groot Nieuws Radio ontvangt via DAB+. Op dit moment zendt Groot Nieuws Radio via verschillende netwerken uit. Met ingang van aanstaande vrijdag zendt Groot Nieuws Radio niet meer uit via het regionale 6B-netwerk. Luisteraars in het noordoosten van Nederland kunnen luisteren via het landelijke 11C-netwerk.

Oplossing

Heb je geen signaal via DAB+? Dan is het nodig om je radio opnieuw te scannen. Op veel DAB+ radio's is er een knop te vinden (met de tekst 'rescan' of 'autotune') waarmee meteen de actuele zenderlijst wordt ingeladen. Op andere DAB+ radio's vind je deze optie in het menu.

Ook eventuele sneltoetsen moet je opnieuw programmeren, zodat die niet langer verwijst naar Groot Nieuws Radio op het 6B-netwerk, maar op het 11C-netwerk. Raadpleeg de handleiding van je DAB+ radio om te ontdekken hoe je dat doet.

Vragen?

Heb je vragen over het luisteren naar Groot Nieuws Radio via DAB+? Neem contact op met de digitaliseringslijn. Bel met 088 027 5678 of stuur een e-mail naar digitaliseringslijn@grootnieuwsradio.nl.

« Terug

Deel via