Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Point Of Grace What's He Gonna Say About Me
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Point Of Grace What's He Gonna Say About Me
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Point Of Grace What's He Gonna Say About Me
Luister

Nieuwe presentator voor De Nieuwe Morgen

laurensvdkraats_sqvrijdag 11 januari 2019 07:15

Het programma De Nieuwe Morgen bij Groot Nieuws Radio krijgt vanaf februari een nieuwe presentator op vrijdagochtend. Lukas Kramer draagt de presentatie over aan Laurens van de Kraats. Annemarie Biljard blijft te horen van maandag tot en met donderdag in de christelijke ochtendshow van Groot Nieuws Radio.

In het nieuwe jaar gaat Lukas zich meer richten op het werk achter de schermen, onder andere voor de website van Groot Nieuws Radio. Eindredacteur Hanno Janse: "Voor Groot Nieuws Radio wordt de online zichtbaarheid steeds belangrijker. Lukas krijgt daar nu gelukkig meer tijd voor. Ik ben erg blij dat we met Laurens een talentvolle opvolger gevonden hebben." Lukas Kramer blijft te horen als invaller bij verschillende radioprogramma’s.

Laurens van de Kraats (23) komt uit Rhenen en maakte eerder radio bij Beam Radio (EO) en Midland FM. Op dit moment rondt hij de studie journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede af. Laurens: "Ik ben mega dankbaar en blij dat ik mijn passie voor radio, muziek en God kan combineren in deze mooie baan. Binnenkort gaat elke vrijdagochtend mijn wekker om 04:00 af. Dat is vroeg, maar ik heb er zin in!"

De Nieuwe Morgen is elke werkdag te horen tussen 06:00 en 09:00 uur. In het programma hoor je overdenkingen, muziek en nieuws uit kerk en samenleving.

« Terug

Deel via