Nu op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Mannenkoor Harpe Davids Genemuiden Vrede Voor Jeruzalem / Psalm 72 & 122
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Mannenkoor Harpe Davids Genemuiden Vrede Voor Jeruzalem / Psalm 72 & 122
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Mannenkoor Harpe Davids Genemuiden Vrede Voor Jeruzalem / Psalm 72 & 122
Luister

Voorstel Vrijdag #13: Lucy Grimble, Pat Barrett, Daniël van Deutekom

45770986_922733437921997_6326116231459897344_nvrijdag 11 januari 2019 13:45

Ook in 2019 speurt Hans van Vuuren naar nieuwe muziek en laat die horen in zijn programma Backstage. De vrijdagmiddag staat zelfs grotendeels in het teken van nieuwe muziek. Deze week aandacht voor nieuwe muziek van Brooke, Lucy Grimble, Pat Barrett en Daniël van Deutekom. Alle gehoorde nummers kun je hier nog eens terugluisteren!

Brooke - Talk To Me

Brooke Deleary maakt onderdeel uit van de band LoveCollide, maar heeft nu ook een eerste lied uitgebracht als solo-artiest: 'Talk To Me'. Het is bijzonder dat we het resultaat mogen horen, want ze heeft het lied lang verborgen gehouden en niet de moed gevat om het uit te brengen. "Maar hier is het, geniet ervan", schrijft ze onder haar video op YouTube.

Lucy Grimble - Keeper

Ze is worshipper en songwriter, zo lezen we op de website van Lucy Grimble. Het lied 'Keeper' is een persoonlijk lied dat ze schreef in een periode van intense angsten. Midden in die periode sprak de Heer een belofte tot haar hart door middel van Psalm 121. Die belofte was voor Lucy een uitnodiging om de weg te gaan van genezing en het hervinden van het geloof dat God inderdaad haar bewaarder is.

Pat Barrett - Build My Life

In 2018 leerden we Pat Barrett kennen, toen hij zijn album naamloze album uitbracht. Het lied 'Build My Life' van dat album heeft Pat nu opnieuw uitgebracht in verschillende versies, onder andere met Cory Asbury die we dan weer kennen van het lied 'Reckless Love'. 'Show me who you are and fill me with your heart and lead me in love to those around me.'Daniël van Deutekom - Lopen Over Water

Een zoekopdracht op Google leert ons dat Daniël van Deutekom hartstochtelijk bidt op straat voor zieken. Ook was hij te zien in een veelbesproken documentaire 'Zondagskinderen' bij VICE. Maar Daniël maak ook muziek, recent bracht hij zijn CD 'Drink & Rejoice uit'.

Nog meer nieuwe muziek ontdekken? Luister dan naar Hawk Nelson, David Leonard, London Gatch, Hillsong Young & Free en Lincoln Brewster.

« Terug

Deel via