Nu op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

The Afters Well Done
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

The Afters Well Done
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

The Afters Well Done
Luister

Joke Buis op 'Johannes de Heer-tour' met Leger des Heils

Joke Buis – Johannes de Heer Studio Sessiesmaandag 19 januari 2015 14:28

Dit voorjaar gaan Joke Buis en het Leger des Heils samen op tour door Nederland. Dat maakte ze maandagmiddag bekend in Backstage op Groot Nieuws Radio. Tijdens de tour zal Joke liederen zingen van het album 'Johannes de Heer Studio Sessies'. De tournee gaat van start op zaterdag 28 februari.

Joke Buis toert komende tijd langs zalen in onder andere Rotterdam, Alkmaar, Harlingen en Zwolle. De kaartverkoop is maandag van start gegaan.

Op 1 september 2014 kwam het album 'Johannes de Heer Studio Sessies uit' met bewerkingen van liederen van Johannes de Heer. Ze kreeg veel reacties op de cd, vertelde Joke Buis maandagmiddag in Backstage.

"Het is heel gaaf dat de reacties uit verschillende generaties komen. Het kan zijn van iemand van 85 jaar, die aan het einde van het leven staat, maar ook van dertigers en een enkele twintiger die vertellen dat de liederen van Johannes de Heer rust geven."

Top 1008

Joke Buis scoort goed met haar vertolking van liederen van Johannes de Heer. In de Top 1008 kwam De Stad Met Paarlen Poorten nieuw binnen op nummer 5.

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari