Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

London Gatch Oh What Perfect Love
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

London Gatch Oh What Perfect Love
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

London Gatch Oh What Perfect Love
Luister

Paasconcert Sela in actieweek

Seladonderdag 05 maart 2015 08:00

De band Sela geeft in de actieweek van Groot Nieuws Radio een groot paasconcert in de Basiliek in Veenendaal. Eigenlijk zou de band dit jaar geen paasconcerten geven, maar voor de huidige situatie van Groot Nieuws Radio maakt Sela een uitzondering. Het concert van Sela zal plaatsvinden op vrijdagavond 13 maart.

Luister vanaf maandag naar Groot Nieuws Radio om te horen hoe je bij dit optreden aanwezig kan zijn.

Bestuurslid Ron de Rover: "We hopen en verwachten dat we kunnen danken voor de redding van Groot Nieuws Radio. Mocht dit onverhoopt niet zo zijn, laten we dan alsnog danken voor wat we in zeven fantastische jaren hebben gekregen in Groot Nieuws Radio!"

Muziek

Diverse andere artiesten hebben ook hun medewerking toegezegd. Zo zijn er in de actieweek optredens van Joke Buis, Ralph van Manen, het Christelijk Regiokoor Adonai, Pearl Jozefzoon, Elise Mannah, Trinity, Marcel & Lydia Zimmer, Reyer en Gerald Troost.

Presentator Hans van Vuuren: "Elke artiest die ik aan de lijn krijg is bereid om mee te doen en de zender, die ook van hen is, een mooie toekomst te geven! Ik hoor veel mensen zeggen: Groot Nieuws brengt onze muziek bij de mensen thuis."

Koffie

Naast optredens van artiesten, kunnen luisteraars elke dag in actieweek langskomen in de Basiliek om hun donatie te geven en een kop koffie te drinken. Er wordt live radio gemaakt en in een stilteruimte is er gelegenheid om te bidden.

Thuis en onderweg is de actieweek ook te volgen via de website grootnieuwsradio.nl en 1008 AM op de middengolf. Er zullen webcams worden opgehangen, zodat luisteraars ook thuis mee kunnen kijken in de Basiliek.

Bijdragen

De actieweek wordt mogelijk gemaakt door onder andere luisteraars, ondernemers, christelijke organisaties leden van de Groot Nieuws Radio Businessclub. Allen dragen bij door diensten of mensen beschikbaar te stellen.

Ron de Rover:

"We vragen vrijmoedig aan iedereen om mee te doen, luisteraars moeten biddend diezelfde vrijmoedigheid voelen om hier een afweging in te maken. Het is bemoedigend om te zien dat zoveel luisteraars en organisaties in beweging komen."

Lees ook:

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari