Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Darlene Zschech & HopeUC Do You Hear What I Hear
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Darlene Zschech & HopeUC Do You Hear What I Hear
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Darlene Zschech & HopeUC Do You Hear What I Hear
Luister

Maandag start nieuwe radioseizoen

radio_aftersummerzaterdag 29 augustus 2015 06:00

Het nieuwe radioseizoen gaat maandag 31 augustus van start. Hoewel er in de programmering niets verandert, krijgen veel programma's wel nieuwe rubrieken. En in de eerste week staat er gelijk een hoop te gebeuren! Benieuwd naar de details?

Nieuwe overdenkers in De Nieuwe Morgen

Het is een moment waar veel luisteraars naar uitzien elke ochtend: de korte overdenkingen rond 07:50 en 08:50. Het huidige team met Marcel Koning, Mirjam Kollenstaart en Rob Favier wordt aangevuld met Agnes Huizenga.

Agnes is coach en contextueel therapeut bij Intersession. Daarnaast is ze ook spreker en nauw betrokken bij New Wine. Je gaat Agnes elke dinsdagochtend horen in De Nieuwe Morgen.

Afgelopen vrijdag kon je Agnes nog horen tijdens Zomerradio, toen zonden we een dienst uit waarin ze de spreker was.


Herademen met de Psalmen

Tim start in Blessings met een nieuwe rubriek rondom het project 'Herademen met de Psalmen' van Ronald Koops. Elke week staat één psalm centraal. Ronald houdt hierbij een overdenking en ook hoor je zijn uitvoering van de psalm.

Wat is de blessing in deze psalm? Doe mee en deel ook jouw gedachten bij de Psalm die voorbijkomt in Blessings!


Muziek aan het Werk

Jorieke keert in het nieuwe radioseizoen nog niet terug in de programmering met Café Grande. Komende maanden kun je elke werkdag tussen 10:00 en 12:00 luisteren naar 'Muziek aan het Werk' met Nando Kok (foto) en Hans van Vuuren.


Bekendmaking nominaties Zilveren Duif Awards

In Backstage maakt Hans van Vuuren maandagmiddag bekend welke artiesten genomineerd zijn voor de Zilveren Duif Awards! Wie maken dit jaar kans op de christelijke muziekprijzen?

Luister maandag tussen 14:00 en 15:00 naar Groot Nieuws Radio!


Themadag opening kerkelijk seizoen

We starten het nieuwe radioseizoen met een themadag. Vrijdag 4 september staat Groot Nieuws Radio in het teken van de opening van het nieuwe kerkelijk seizoen. Naast de gesprekken hoor je die dag de liederen uit de Opwekking Top 100. Lees hier meer wat er die dag gaat gebeuren.


Luister via DAB+

Vanaf dinsdag 1 september kun je ook via DAB+ naar Groot Nieuws Radio luisteren. Voordeel is dat de geluidskwaliteit vele malen hoger ligt dan bij de middengolf. Wil je meer leren over DAB+? Lees hier verder!

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari