Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Kim Walker-Smith On My Side
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Kerkdienst - Non-stop

Nu speelt

Kim Walker-Smith On My Side
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Kim Walker-Smith On My Side
Luister

Blessings wint Gouden RadioRing 2015

Tim RadioRing 02woensdag 11 november 2015 22:00

Het programma Blessings van Groot Nieuws Radio heeft woensdagavond de Gouden RadioRing gewonnen. Tijdens het radiogala in Theater Amsterdam nam presentator Tim Hendriks de prijs in ontvangst van Florent Luyckx. In de 32 uur voor de uitreiking kon het publiek stemmen op drie radioprogramma's.

De luisteraars van Groot Nieuws Radio hebben massaal gestemd. Daarbij kreeg Blessings meer stemmen dan de uitdagers Bij Igmar (SLAM!) en Helemaal Haandrikman (NPO Radio 2).

Dankbaar

Presentator Tim Hendriks: "Ik ben enorm dankbaar voor de betrokkenheid van luisteraars bij Groot Nieuws Radio. Dat laten ze keer op keer zien. Deze radioprijs toont aan dat ons werk gewaardeerd wordt door het publiek."

In het programma Blessings staan de boodschappen en verzoekplaten van luisteraars centraal. "Gods liefde voor mensen werkt door muziek en de woorden heen. Het is gaaf om dit elke dag weer te mogen doorgeven via ons station", aldus Hendriks.

Aan de campagne voor Blessings deden bekende christenen mee. Zo zong Gerald Troost het lied 'Goud' en stemden de heren van Trinity op Blessings en riepen ze hun fans op hetzelfde te doen.

Compliment

Wilfred Hardeman, teamleider van de redactie: "In de afgelopen tien jaar is Groot Nieuws Radio uitgegroeid van een mooie droom tot een professioneel radiostation. Ik vind het een groot compliment voor ons team dat we deze prijs mogen ontvangen."

Foto's: Michel Schnater

« Terug

Archief > 2015

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari