Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Mensenkinderen Geef Kostbaar Licht
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Mensenkinderen Geef Kostbaar Licht
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Mensenkinderen Geef Kostbaar Licht
Luister

Dit zijn de nieuwe talenten op het Talentenpodium

talentenpodium sqdonderdag 17 maart 2016 11:04

We gaan weer van start met een nieuwe ronde van de Talentenpodium. Deze maand kun je kennismaken met Johan van Ee, het duo Det's It en multi-instrumentalist Steef Broekhof die zijn project 'Last Son of Eve' noemt. Luister hier naar hun muziek.

Johan van Ee

Johan van Ee (1979) kocht in een impulsieve bui een oude piano waar hij nog steeds op speelt. De Veluwenaar ontdekte dat muziek maken een heerlijk middel is om emoties richting te geven. Daarnaast was het schrijven al langere tijd onderdeel van het leven van Johan.

Det's It

Nadette Beving maakt samen met Mode Ngen muziek onder de naam Det's It. De naam is een knipoog naar de bijnaam van Nadette: Det. Vanaf jonge leeftijd is zij bezig met het maken van muziek en het schrijven van eigen nummers. Het lied 'Believe' is in februari 2016 uitgewerkt. Het werd al eerder geschreven, in een tijd dat Nadette in een verdrietige periode zat, maar haar hart vol aanbidding was.

Last Son Of Eve

Last Son of Eve (LSOE) is een soloproject van componist, zanger en multi-instrumentalist Steef Broekhof. LSOE werkt aan een conceptalbum rond het boek Prediker en legt de link tussen de uitzichtloosheid van het leven versus de belofte van redding en hoop die Jezus vandaag geeft.

De stijl kan het beste omschreven worden als progressive moodrock. LSOE ziet het als missie om te spelen op plekken waar de boodschap van genade en hoop nog niet geklonken heeft, maar bemoedigd ook graag christenen.

« Terug

Deel via

Archief > 2016 > maart