Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Darlene Zschech Here I Am Send Me (Live) (Radio)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Darlene Zschech Here I Am Send Me (Live) (Radio)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Darlene Zschech Here I Am Send Me (Live) (Radio)
Luister

Joke Buis presenteert nieuwe CD op Groot Nieuws Radio

joke buismaandag 02 mei 2016 14:55

In september presenteert Joke Buis haar tweede Johannes de Heer-album live op Groot Nieuws Radio. In een twee uur durend radioprogramma zal het album het eerst live worden gespeeld, vertelt Joke verhalen bij de liederen en is er ruimte om mee te zingen. Het is mogelijk om bij deze opname live aanwezig te zijn, er zijn beperkt kaarten beschikbaar via Truetickets.

Joke en Rob Buis waren maandagmiddag te gast in Backstage waar ze dit nieuws bekendmaakten. Het gesprek met hen is hier terug te luisteren.

De liederen uit de Johannes de Heer-bundel spelen een grote rol in het leven van Joke. Als kind bezocht Joke een evangelische gemeente in Den Haag, waar deze liederen werden gezongen. Haar opa was daar organist. Maar het is niet bij nostalgie gebleven. Deze liederen hebben Joke tijdens haar tienerjaren op een opmerkelijke manier gesteund.

En tot op de dag van vandaag duiken deze teksten en melodieën geregeld op in haar hoofd en hart. In de zomer van 2013 was dit voor Joke aanleiding om het Johannes de Heer-project te starten.

« Terug

Deel via