Nu op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Darlene Zschech Here I Am Send Me (Live) (Radio)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Darlene Zschech Here I Am Send Me (Live) (Radio)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Darlene Zschech Here I Am Send Me (Live) (Radio)
Luister

Luisteraars bij kerstbrunch in Bij Jorieke

kerstbrunch3maandag 12 december 2016 11:55

Een speciale challenge voor Marien Korterink en Lukas Kramer deze maand in Bij Jorieke: het organiseren van een kerstbrunch. Maandagochtend kwamen zes luisteraars naar de studio van Groot Nieuws Radio om samen het kerstfeest te vieren. Met een kerstspeech van Lukas én een kerstverhaal verteld door Marien. Beluister hier de hoogtepunten terug.

In de studio waren luisteraars Janita, Akkelien, Pouya, Hermen, Alinda en Emiel te gast om te genieten van heerlijke broodjes en salade. De kerstbrunch werd geopend door Lukas, die een speech hield over 'elkaar zien'. De speech kun je hier terugluisteren.

Een verhaal over Verdriet en Hoop, dat vertelde Marien maandagochtend in Bij Jorieke. Het verhaal kun je teruglezen en hier terugluisteren.

Op het menu stond onder andere een veganistische aardappelsalade. De ingrediënten: 1 kilo vastkokende aardappels, 1 potje augurkjes, 1 bosje lente uitjes, 1 ui, 2 appels, 200 ml mayonaise, peper en ½ eetlepel mosterd.

Kook de aardappels net gaar, laat ze afkoelen en snijd ze in kleine blokjes. Snijd de appels en de augurken in kleine stukjes. Snijd de lenterui in ringetjes, de ui in snippertjes. Meng alles door elkaar met de mosterd en peper. Voeg de 200 ml mayonaise toe en schep alles voorzichtig om. De salade kan prima een dag van te voren gemaakt worden.

« Terug

Deel via