Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

The Afters Well Done
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

The Afters Well Done
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

The Afters Well Done
Luister

Kees Kraayenoord over het leven achter de muziek

kees kraayenoorddonderdag 15 december 2016 14:55

Een kijkje in het leven achter de muziek, het verhaal achter de gordijnen. Dat wil Kees Kraayenoord geven in zijn nieuwe boek 'Backstage'. "Ik heb een publiekelijk leven, mensen kennen me van optredens en van het spreken, maar er is ook een leven achter het leven van het podium", vertelde Kees donderdagmiddag in backstage. En dat is vaak eerlijker en rauwer.

Kees Kraayenoord had al lang het verlangen om iets van zijn verhaal op te schrijven. "Een beetje autobiografisch, waarom God mij heeft gemaakt in dit leven. En wat er bij komt kijken, hoe ik met vallen en opstaan mezelf probeer te ontdekken." In 'Backstage' beschrijft hij hoe hij door muziek tot geloof kwam, maar ook hoe zijn weg ging door de muziekwereld.

Ook teleurstellingen hebben een plek gekregen in het boek. "Het is een kwetsbaar boek. Het is letterlijk backstage. Aan de voorkant lijkt alles goud, maar aan de achterkant is het purschuim met een verfje."

Kees hoopt dat lezers een groter beeld van de genade van God zien. "Met vallen en opstaan Gods liefde tegemoet, dat is de ondertitel. Ik hoop dat mensen iets meer begrijpen over Gods genade."

Het gesprek met Kees Kraayenoord kun je hier terugluisteren.

Het boek 'Backstage' van Kees Kraayenoord kun je bestellen via Kameel.nl. Door te bestellen via deze link steun je ook het werk van Groot Nieuws Radio.

« Terug

Deel via