Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Het Noorderlicht Project Hoe Rijk Wil Je Zijn (ft. Elisa Krijgsman)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Het Noorderlicht Project Hoe Rijk Wil Je Zijn (ft. Elisa Krijgsman)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Het Noorderlicht Project Hoe Rijk Wil Je Zijn (ft. Elisa Krijgsman)
Luister

'In Goede Handen' van Kinga Bán op 3 in Top 1008

Kinga Banmaandag 02 januari 2017 15:00

Het lied 'In Goede Handen' van Kinga Bán is dit jaar de hoogste nieuwe binnenkomer op plek 3 in de Top 1008 van Groot Nieuws Radio. Dat is niet de enige keer dat we haar stem horen in de top 3 van de lijst, want met Sela staat ze dit jaar opnieuw op nummer 1. 'Ik Zal Er Zijn' is voor het derde jaar op rij het populairste lied onder de luisteraars van Groot Nieuws Radio.

Op nummer 2 staat 'Nog Een Rivier' van Matthijn Buwalda.

Elk jaar vraagt Groot Nieuws Radio haar luisteraars om hun favoriete christelijke liederen in te sturen. Het resultaat daarvan is de Top 1008 die traditiegetrouw in de laatste weken van december wordt uitgezonden.

Kinga Bán bracht dit jaar haar solo-album 'Uit Liefde' uit, een plaat die ze graag wilde maken nu ze daar nog energie voor heeft. Het lied 'In Goede Handen' is een persoonlijk lied voor haar kinderen, maar ook voor alle ouders die in dezelfde situatie zitten. "Allemaal hebben we op een bepaalde manier te maken met het loslaten van het mooiste wat ons gegeven wordt", schreef Kinga in maart op haar Facebookpagina toen het lied werd uitgebracht. Naast 'In Goede Handen' staan er nog drie andere liederen van het solo-album van Kinga Bán in de Top 1008.

Andere nieuwe liederen die hoog zijn binnengekomen in de lijst zijn 'Ik Wens Jou' van de band Trinity (plek 11) en 'Je Draagt Het Niet Alleen' van Matthijn Buwalda (plek 13).

Ook aanbiddingsmuziek uit het buitenland valt in de smaak bij de luisteraar van Groot Nieuws Radio. 'Oceans' van Hillsong United stijgt een paar plekjes in de lijst naar nummer 4. De hoogste nieuwe binnenkomer van vorig jaar, 'No Longer Slaves' van Bethel Music, stijgt dit jaar nog verder door naar nummer 5.

De hele Top 1008 is hier te bekijken en te beluisteren.

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > januari