Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Natalie Grant Someday Our King Will Come
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Natalie Grant Someday Our King Will Come
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Natalie Grant Someday Our King Will Come
Luister

In Amerongen lopen ze biddend door de straten

biddenmaandag 16 januari 2017 17:55

In deze Week van Gebed zijn in veel dorpen en steden bijeenkomsten waar samen gebeden wordt. In Amerongen doen ze het iets anders. Een gebedsgroep heeft de straten van het dorp verdeeld. In elke straat lopen bidders een gebedswandeling. "Dan vallen er dingen op die Gods Geest je duidelijk maakt waar je voor kan bidden, voor mensen of situaties", aldus coördinator Hester Klein.

"Dat heeft ons zo enthousiast gemaakt, dat dit jaar de Week van Gebed anders is dan andere jaren", aldus Hester Klein maandagmiddag in De Dag Van Vandaag. "We geloven dat als je met elkaar gaat bidden, dan komt er een koepel van gebed over Amerongen heen waardoor de Geest van God kan gaan werken. Dat mensen tot geloof komen, dat levens veranderen en dat er emotionele en lichamelijke genezing komt. We hebben hoop te bieden voor Amerongen!"

Die kracht van gebed wil de gebedsgroep graag delen met andere christenen in Amerongen. Door middel van een brief en een flyer worden medegelovigen uitgenodigd om mee te bidden voor hun straat.

Het gesprek met Hester Klein kun je hier terugluisteren.

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > januari