Nu op Groot Nieuws Radio

22:00 - 22:40 Op weg met de Bijbel - Carola Veldhuizen

Nu speelt

I Am They Near To Me
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

I Am They Near To Me
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

I Am They Near To Me
Luister

Noortje van Middelkoop - Trust In You

Noortje van Middelkoop - Trust In You 19:29

"De liederen op deze CD spreken van vertrouwen in God. Vertrouwen is niet altijd gemakkelijk om te doen. Het is een proces van loslaten, geloven en hopen. In mijn geloof in God de Vader en in Zijn Zoon Jezus Christus leer ik steeds meer te zien hoeveel vertrouwen inhoudt. Ik mag vertrouwen op Hem, ondanks alle schaduwkanten van dit leven. Hij is betrouwbaar en Hij zal er zijn."

Met deze woorden legt Noortje in het boekje van het album 'Trust In You' uit waar de inhoudelijke kern ligt. Het gaat hier dan weliswaar om een instrumentaal album, maar het verlangen om vertrouwen in God te communiceren is duidelijk aanwezig in de songselectie. Het brengt ons vaak in de Opwekkingsbundel met liederen als 'Breng Dank Aan De Eeuwige', 'Stil, Mijn Ziel Wees Stil', 'Ik Stel Mijn Vertrouwen', 'Tienduizend Redenen' en 'Jezus Vol Liefde'.

Ze wordt muzikaal ondersteund door Jan Lenselink (piano), Marcel Tiemensma (gitaar), Mark Wester (slagwerk & percussie) en Sylvia Maessen (contrabas). Muzikaal kiest de panfluitiste voor een gebalanceerde mix van ingetogen uitvoeringen en vrolijke uptempo-stukken.

De CD kun je bestellen op Gospel.nl. Door via deze link te bestellen, steun je het werk van Groot Nieuws Radio.

« Terug

Deel via