Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Kim Walker-Smith On My Side
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Kerkdienst - Non-stop

Nu speelt

Kim Walker-Smith On My Side
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Kim Walker-Smith On My Side
Luister

Voor 'Jezus Leeft' is meedoen belangrijker dan winnen

jezusleeftdinsdag 31 januari 2017 07:30

De partij ‘Jezus Leeft’ doet op woensdag 15 maart in zeven kieskringen mee aan de Tweede Kamerverkiezingen. Dat meldt lijsttrekker Florens van der Spek aan Groot Nieuws Radio. In 13 kieskringen is de partij niet vertegenwoordigd. 'Jezus Leeft' heeft nog tot en met vrijdag om mensen te vragen een ondersteuningsklaring te tekenen. Dinsdag wordt er nog een poging daartoe gedaan in Eindhoven.

Het wordt nog lastig voor 'Jezus Leeft' om daadwerkelijk een zetel te bemachtigen in de Tweede Kamer, erkent Van der Spek. “Voor ons is meedoen belangrijker dan winnen. We doen vooral mee om het evangelie te delen met de mensen. Dat wordt veel te weinig gedaan, zeker als het gaat om politiek. Dat gaat over de toekomst. Ik geloof dat er maar één is die toekomst en hoop kan geven, dat is Jezus”, aldus de lijsttrekker. 

Voert de partij een politieke campagne of een evangelisatiecampagne? Florens van der Spek: “Voor ons zit daar geen verschil in. Ik geloof dat daar ook geen verschil in hoeft te zijn.”

De komende tijd gaat ‘Jezus Leeft’ vooral borden beplakken met posters. Ook wordt bij gemeentehuizen en via sociale media gevraagd of mensen de partij willen ondersteunen.

Het gesprek met Florens van der Spek kun je hier terugluisteren:

« Terug

Deel via

Archief > 2017 > januari