Nu op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

For King & Country Hark The Herald Angels Sing
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

For King & Country Hark The Herald Angels Sing
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

For King & Country Hark The Herald Angels Sing
Luister

Vanuit Gods liefde genieten van het leven

Mira de Boerdonderdag 02 februari 2017 11:55

Wie ben jij en waarom doe je de dingen die je doet? Het zijn belangrijke vragen voor Mira de Boer. Vol passie moedigt zij vrouwen aan om te genieten van een vol leven. Ook helpt ze graag vrouwen om richting te vinden. Haar missie is dat iedere vrouw in Nederland weet dat ze geliefd is door God. Donderdag was Mira de Boer van DESIGNjeleven te gast in Bij Jorieke.

Wat versta je onder het volle leven?

"Enerzijds het leven dat vol is, omdat je je kinderen, werk, partner, vrienden en gezondheid op een goede manier moet combineren. Aan de andere kant leven in de volheid die de Here Jezus ons wil geven!"

We horen vaak: je moet eruit halen wat erin zit...

"Ik vind dat zo'n druk. En het klinkt maakbaar alsof je dat zomaar zelf kan doen. Heel veel dingen heb je helemaal niet in de hand. Het is belangrijk om bewust te kijken naar hoe je dingen doet, maar wel op een verstandige manier. De grootste groep vrouwen die overspannen of burn-out raken zijn tussen de twintig en dertig jaar. Dat vind ik zo zonde! Maar ook als je ouder bent, is het naar. Ik zie het leven niet als een weegschaal die keurig in balans moet zijn. Soms heeft werk wat meer aandacht nodig. De kunst is om het bewust te doen en soms op andere terrein iets in te leveren."

Is deze worsteling de ziekte van deze tijd?

"Er komt meer op ons af dan vroeger. De wereld is een dorp geworden. Aan de andere kant geloof ik ook niet dat het vroeger niet gebeurde. Als iemand tien kinderen kreeg, kan dat niet rustiger zijn geweest."

Meer informatie: designjeleven.nl

Het gesprek is niet meer beschikbaar om terug te luisteren.

« Terug

Deel via