Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 19:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Heartbeat Worship Wij Staan Klaar
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Mens & Missie - Maurits Reijnoudt

Nu speelt

Heartbeat Worship Wij Staan Klaar
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 't Heerlijk Loflied - Hans van Vuuren

Nu speelt

Heartbeat Worship Wij Staan Klaar
Luister

Groot Nieuws Radio verhuist naar nieuwe locatie

Troubadour 2dinsdag 14 februari 2017 07:30

Groot Nieuws Radio verhuist dit voorjaar naar een nieuwe locatie. Vanaf mei worden de radio-uitzendingen gemaakt vanuit het gebouw ‘de Troubadour’ in Veenendaal. Op deze locatie zijn mogelijkheden om bands, artiesten en publiek te kunnen ontvangen. Ook is er een grote zaal waar concerten voor luisteraars georganiseerd kunnen worden.

Groot Nieuws Radio zendt nu bijna tien jaar uit vanuit de studio aan de Einsteinstraat in Veenendaal. In de Troubadour wordt een nieuwe ruimere hoofdstudio en twee productieruimtes gebouwd. Het gebouw wordt gedeeld met muziek-, dans- en theaterschool Elevate, waar bekende muzikanten als Bert Bos (Trinity) en Peter Dijkstra (Sela) lesgeven. Zo kan er gezamenlijk gebruik gemaakt worden van een bestaande studioruimte, inclusief bandruimte.Directeur Wilfred Hardeman is enthousiast over de verhuisplannen: "Deze nieuwe locatie biedt veel extra kansen. Zo hebben we de mogelijkheid om bij speciale uitzendingen de deuren van de studio open te zetten voor luisteraars. Ook kunnen we concerten voor onze vrienden organiseren. Luisteraars thuis kunnen dan via de radio meegenieten."

Het afgelopen jaar heeft Groot Nieuws Radio een mooie groei doorgemaakt met extra reclame-inkomsten, giften van de betrokken achterban en een actieve businessclub. De verhuizing wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van businessclubleden. Ook eerder gemaakte reserveringen worden voor dit doel gebruikt.

Lees meer: www.grootnieuwsradio.nl/verhuizing

Het gesprek met Wilfred Hardeman in De Nieuwe Morgen kun je hier terugluisteren.

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari