Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Jennifer Knapp Whole Again (Acoustic)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Jennifer Knapp Whole Again (Acoustic)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Jennifer Knapp Whole Again (Acoustic)
Luister

Huis van Belle opent pop-up store

Huis van Belle logovrijdag 24 februari 2017 13:30

Het christelijke meidenplatform Huis van Belle heeft de missie om meiden te vertellen hoe mooi ze gemaakt zijn door hun Schepper en om hen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Dat doen ze met een website, een magazine en evenementen. Vanaf zaterdag komt er nog iets bij: een pop-up shop!

Februari is een feestmaand voor Huis van Belle vanwege het vijfjarig bestaan. De winkel is het eerste nieuws dat naar buiten wordt gebracht in het kader van het jubileum. De pop-up shop is vanaf zaterdag een maand lang te vinden in Barneveld. Volgens Eline Hoogenboom, oprichtster van Huis van Belle is deze speciale winkel zeker een bezoekje waard: "Het is echt heel leuk om onze producten daar te zien liggen. Het is een grote roze wolk." In de pop-up store zijn onder meer de nieuwe schoolagenda van Huis van Belle, dagboeken, spieges en notitieblokjes te koop. 

Naast het aanbieden van de Huis van Belle artikelen heeft de winkel nog een ander doel: "Het is een manier om te laten zien hoe we de komende tijd willen werken. We willen zijn waar de meiden zijn. Het staat daar dus symbool voor: de komende 5 jaar willen we voortdurend oppoppen waar de meiden zijn".

En hoe ziet Huis van Belle er over 5 jaar uit? "Dan willen we nog steeds gek blijven en leuke dingen blijven doen. En dicht bij de meiden blijven en hen blijven bereiken."

Het gesprek met Eline Hoogenboom is hier terug te luisteren.

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari