Nu op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Christy Nockels River Of Grace
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Christy Nockels River Of Grace
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Christy Nockels River Of Grace
Luister

DARE Worship

Dare Worshipvrijdag 10 maart 2017 00:00

DARE is de young adults community van Best Life Church in Utrecht, een groeiende kerk die veel jongeren trekt. Het is een plek waar liefde, inspiratie en creativiteit samen komen en elkaars werking versterken. DARE is een plek waar jongeren hun creativiteit kunnen uiten, onder andere door middel van muziek. Wij, DARE Worship streven er naar een sound te ontwikkelen op het gebied van worshipmuziek die past in de 21ste eeuw.

Wij willen via muziek mensen bereiken met de liefdevolle boodschap van Jezus. Hoewel voor onze community Utrecht de thuisbasis is reiken onze ambities verder dan de grenzen van onze stad en willen we ons bereik zo veel mogelijk vergroten om het goede nieuws te verspreiden.


Interview in Backstage

Elke vrijdagmiddag hoor je in Backstage een interview met een talent van het Talentenpodium.


Over dit talent

De band: De act telt momenteel een kern van 5 leden, hierin sluiten we niet uit en zijn we altijd zoekende naar nieuwe creativiteit. Het nummer 'Chaos' word gezongen door Lavina

Actief sinds? De jongeren community van Best Life Church is al jaren gaande. DARE Worship is echt actief en ambiteus sinds 2 jaar.

Stad: Utrecht

Omschrijving muziek: De muziek is creatief. We hebben geprobeerd meerdere muzieksoorten terug te laten komen. Ook Urban.

Daarom maken we muziek: We maken muziek om de creativiteit die God ons heeft gegeven naar buiten te brengen. Altijd om hem gericht, voor zijn eer. 


Contact

Like de Facebookpagina van DARE Worship
Chrisbromiley@gmail.com

« Terug

Deel via