Nu op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Christy Nockels River Of Grace
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Christy Nockels River Of Grace
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Christy Nockels River Of Grace
Luister

Delise

delisevrijdag 10 maart 2017 00:00

Delise is een christelijke singersongwriter die kleine popliedjes schrijft. Met haar liedjes wil ze verhalen vertellen en haar luisteraars aan het denken zetten over belangrijke vragen met een christelijke 'touch'. Als klein meisje staat Delise vaak op het podium van de toneelvereniging.

Op haar 12de begint ze met liedjes schrijven en al snel komt haar muziek terecht bij muzikanten en producers die op dat moment veel betekenen voor de Nederlandse muziekwereld. Onder hun begeleiding zingt Delise een track in voor Het Schnitzelparadijs, treedt ze op in Ahoy en wint ze de tweede prijs tijdens The Battle of The Bands (Londen).

In 2011 wordt Delise gevraagd een liedje te schrijven voor een kerkdienst. Haar blik op muziek verandert wanneer ze ontdekt dat muziek een diepere betekenis voor haar krijgt wanneer ze schrijft over haar geloof. Ze besluit deze lijn verder door te zetten.

In oktober 2016 richt Delise haar eigen bedrijf als singersongwriter op. Ze brengt dan ook haar album 'Beloofd' uit. Het album is een echt luisteralbum met hier en daar een kwetsbare noot en teksten om over na te denken.


Interview in Backstage

Elke vrijdagmiddag hoor je in Backstage een interview met een talent van het Talentenpodium.


Over dit talent

De band: 1 lid

Actief sinds? Sinds 2002 ben ik actief als singer-/songwriter. Mijn bedrijf heb ik opgericht in oktober 2016.

Stad: Baarn

Omschrijving muziek: Singersongwriter, pop. Mijn liedjes zijn eerlijk, puur en een beetje eigenwijs. Tijdens mijn optreden speel ik ook vaak covers, zodat het publiek die liedjes herkent.

Daarom maak ik muziek: Muziek is voor mij een uitlaatklep; ik kan mijn gevoel en emoties er in kwijt. Bovendien is muziek voor mij een manier om te communiceren. Ik wil mijn luisteraars aan het denken zetten over (levens)vragen met een christelijke ‘touch’.


Contact

Like de Facebookpagina van Delise
www.DELISE.nl
info@delisemusic.nl

« Terug

Deel via