Nu op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Muziektrack
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Muziektrack
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Muziektrack
Luister

'Stoet der dankbaarheid' door Zwolle

thankyoudinsdag 14 maart 2017 13:30

Er zijn veel redenen om dankbaar te zijn, vinden de christelijke studenten van de Navigators in Zwolle. En daarom vormen ze woensdag op de dag van de verkiezingen een 'stoet der dankbaarheid'. Samen lopen ze een route door Zwolle. "Iedereen die zich wil aansluiten, is welkom", zegt voorzitter Eline Ploegman dinsdagmiddag op Groot Nieuws Radio.

Met de stoet willen de studenten laten zien dat iedereen redenen heeft om dankbaar te zijn. "Om positief te kijken naar wat je wel hebt in plaats van wat je niet hebt", aldus Eline. De stoet is ook bedoeld als tegengeluid voor de negatieve toon van politici.

Bij de Zwolse stembureaus staan woensdag vrijwilligers die dankpunten noteren van bezoekers. Die dankpunten worden meegenomen in het maken van spandoeken en borden, die te zien zullen zijn bij de stoet.

De voorzitter van de Zwolse studentenvereniging heeft zelf ook dankpunten. "Ik ben allereerst superdankbaar dat we een prachitge vereniging mogen hebben. Dat we een studentenvereniging zijn die bezig is om God te leren kennen en Hem bekend te mogen maken in de stad Zwolle", aldus Eline. Deze week bestaat Navigators Zwolle 24 jaar.

Het gesprek kun je hier terugluisteren.

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari