Nu op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Sarah Reeves Details (Acoustic)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Sarah Reeves Details (Acoustic)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Sarah Reeves Details (Acoustic)
Luister

Interkerkelijk Koor Immanuel Harskamp - Groot Is De Liefde Van Jezus

Interkerkelijk Koor Immanuel Harskamp - Groot Is De Liefde Van Jezus 17:00

De afgelopen jaren hebben we op Groot Nieuws Radio met regelmaat mogen genieten van het album 'In Gods Hand', het eerste album van Interkerkelijk Koor Immanuel uit Harskamp, dat al sinds de start onder leiding staat van Gerwin van der Plaats. Ten tijde van dat album bestond het koor 5 jaar. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en je hoort dat het koor zich verder ontwikkeld heeft.

Er ligt meer eenheid in de samenzang en de zang mengt zich nog meer dan destijds met de muzikale ondersteuning.

Voor dit speciale jubileum-album is er een leuke selectie muzikanten uitgenodigd. Regelmatig legt organist Jan Willem Docter samen met het strijkersensemble van Ars Musica een mooie muzikaal basis, dat door Gerwin van der Plaats (piano), Lotte den Hartog (fluit), Evelyn Heuvelmans (hobo), Peter Koetsveld (klarinet) en Maurice van Dijk (trompet) verder wordt ingekleurd. Als solisten zijn bariton Jan Loosman en tenor Jaco van Houselt te horen.

Naast negen Nederlandstalige liederen, biedt dit album drie Engelstalige werken en twee instrumentale stukken. Het gebruik van zowel 'Genade, Zo Oneindelijk Groot' en 'Psalm 107' als 'Tienduizend Redenen' en 'This Little Light Of Mine' is een afspiegeling van een veelzijdig repertoire.

« Terug

Deel via