Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Joke Buis U Bent Meer Dan Welkom
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Joke Buis U Bent Meer Dan Welkom
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Joke Buis U Bent Meer Dan Welkom
Luister

De nieuwe studio van Groot Nieuws Radio

IMG_6302woensdag 05 april 2017 07:30

Vanaf mei gaat Groot Nieuws Radio uitzenden vanuit deze nieuwe studio in 'de Troubadour' in Veenendaal. Deze week is het studiomeubel geplaatst met daarin ook een nieuw mengpaneel. Investeren in studio-apparatuur was nodig omdat de huidige studio compleet afgeschreven is, zo legt Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio, woensdagochtend uit in De Nieuwe Morgen.

"Al tien jaar zenden we uit vanaf deze locatie. We hebben mooie herinneringen hier, maar ook minder mooie herinnering. Maar als je hier binnenkomt, zie je al: God is trouw", vertelt Wilfred Hardeman. Het is volgens hem te kostbaar om te investeren op de huidige locatie.

Waarom gaat Groot Nieuws Radio naar de Troubadour? "We wilden graag in het midden van het land blijven. Dit gebouw kwam bij ons onder de aandacht. Het is een christenondernemer die dit gebouw beheert en hij wil ook graag christelijke organisaties in het gebouw ontvangen. Wij zochten ook samenwerking met een christelijke organisatie. In de Troubadour zit ook de christelijke muziek-, dans- en theaterschool Elevate. We werken samen omdat hun faciliteiten passen bij onze faciliteiten."

Zo kan Groot Nieuws Radio gebruik maken van een zaal voor 200 mensen, om bijvoorbeeld luisteraars te ontmoeten. "Dat is veel te kostbaar voor ons om zo'n grote ruimte er bij te gaan huren. Maar omdat je zo'n pand deelt, kun je ook deze faciliteiten delen", aldus Hardeman.

Het gesprek met Wilfred Hardeman kun je hier terugluisteren.

Lees hier meer over de verhuizing van Groot Nieuws Radio. Neem ook een kijkje in het fotoboek met meer foto's van de nieuwe studio.

Foto: HGT / Bram van Hardeveld

« Terug

Archief > 2017

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

mei

april

maart

februari

januari