Bij Jorieke

maandag - donderdag Bij Jorieke - Jorieke Eijlers

Nu speelt

Steven Curtis Chapman Beauty Will Rise
Luister

Welkom in de kring van Bij Jorieke!

Elke woensdag houden we kring Bij Jorieke. In de studio schuiven twee luisteraars aan. Samen lezen we uit de Bijbel en behandelen we twee hoofdstukken uit het boek 'Veertigvragentijd'. Meedoen is heel makkelijk, zet je radio aan en praat mee!

Reageer

We horen graag wat jouw gedachten en gevoelens zijn bij het gelezen stuk. Deel jij de ervaringen bij de onderwerpen die besproken worden, welke ingevingen je binnen kreeg bij het lezen of stel een vraag aan de panelleden. Ook spraakberichten zijn van harte welkom. Deze kan je opsturen door via WhatsApp te reageren: 06 50585714.

Veertigvragentijd

Tijdens de kring behandelen we het boek 'Veertigvragentijd' van Willem J. Ouweneel en Paulien Vervoorn. In dit boek vind je mogelijkheden om een periode apart te zetten voor verstilling, verdieping en reflectie. De veertig vragen in het boek zijn gebaseerd op Lucas 9-23 en bevatten reflectievragen, gebedsideeën, liederen en voor de zondagen creatieve experimenten.

Om optimaal mee te doen, kan je het boek bestellen. 'Veertigvragentijd' is te verkrijgen via de webshop Kameel.nl. Door via deze link te bestellen steun je ook Groot Nieuws Radio.

Tijdens de uitzendingen behandelen we in totaal 18 hoofdstukken, maar ook de andere hoofdstukken zijn bijzonder geschikt om zelf in deze periode te lezen. 

Gratis e-book

Een gratis e-book met extra materiaal bij het boek 'Veertigvragentijd' kun je downloaden via de website van Paulien Vervoorn.


Reageren op Bij Jorieke

Wil je reageren? Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 06 5058 5714. Lees hier meer over app'en naar de studio.

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.