Er is een nieuw datum bekend voor het concert van Casting Crowns in Nederland! In verband met de coronacrisis wordt het concert een jaar verschoven. De nieuwe datum is 27 mei 2021.

Op dit moment mogen er tot 1 juni geen evenementen plaats vinden. Het concert dat gepland stond op Hemelvaartsdag 21 mei 2020 kan dus ook niet door gaan. Omdat Castings Crowns in het najaar als een Amerikaanse tour heeft staan, is de wereldtour waar Groot Nieuws presenteert Casting Crowns onderdeel van is, een jaar uitgesteld. De locatie blijft de Jaarbeurs in Utrecht.

Tour

Casting Crowns maakt al jaren prachtige worshipnummers zoals ‘Voice of Truth’, ‘Lifesong’ en ‘Who am I’. Hun allereerste prioriteit ligt bij hun plaatselijke kerk, en de band gaat bij hoge uitzondering op wereldtour. Het is daarom pas de derde keer dat deze populaire band naar Nederland komt, terwijl Casting Crowns al meer dan 15 jaar de kerk dient met het schrijven van liederen.

Kaartverkoop

Kaarten voor het avondvullende concert op 27 mei 2021 in de Jaarbeurs in Utrecht zijn verkrijgbaar via Events for Christ. Als je al kaarten gekocht hebt krijg je van concertorganisator Events for Christ bericht.

Groot Nieuws Radio presenteert

In 2020 presenteert Groot Nieuws Radio meer artiesten: Matt Redman, Michael W. Smith én Rend Collective komen naar Nederland. Meer informatie over deze concerten vind je in het overzicht.

Bekijk hieronder een video van Casting Crowns tijdens de Dove Awards 2019.