In 2016 was hij voor het eerst te zien op de Nederlandse televisie. Daar liet hij de stoelen voor hem draaien. Inmiddels is hij een grote naam in muzikaal Nederland. Dwight Dissels vertelde in De Lunchroom over zijn nieuwe concerttour, het gemis van zijn vader en zichzelf helemaal kwijtraken in de muziek.

Soul & Gospel, zo heet de nieuwe tour van Dwight. In zijn nieuwe optredens wil hij de luisteraar meenemen in de muzikale reis die hij zelf heeft meegemaakt. Afgelopen zaterdag was de kick-off. De reacties waren overweldigend en swingend sloten ze de avond af. Een tijd geleden had Daan al eerder een ontmoeting met Dwight. Dat was tijdens opnames voor een kerstconcert. Daan wist niet wat hij mee maakte: “Het was alsof de hemel open ging”. Dwight vertelt erover dat hij in zijn dankbaarheid naar God toe, zichzelf helemaal kwijt kan raken.

The Voice

Dwight was in 2016 deelnemer van The Voice of Holland. Recent kwam er nieuws over de schandalen rondom grensoverschrijdend gedrag van bandleider Jeroen Rietbergen en coach Ali B. Dwight vertelt dat hij er tijdens zijn deelname niks van heeft gezien. Hij laat het over aan het Openbaar Ministerie.

Nog drie concerten zijn er te gaan. Informatie is te vinden op www.dwightdissels.com Mocht je niet gaan, dan mis je volgens Dwight een avond met hoop en liefde, een lach en een traan.

Het hele gesprek terugluisteren kan hier.