We genieten bij Groot Nieuws Radio al een tijdje van het lied ‘The Same Jesus’ van Matt Redman, maar nu is er ook een Nederlandstalige versie: ‘Dezelfde Jezus’. Kees Kraayenoord heeft het lied ingezongen. Als je stemt voor de Opwekking Top 100 krijg je een speciale editie van de CD van Matt Redman waar dit lied als bonustrack op staat.

Wonderen

Kees Kraayenoord, liedschrijver en voorganger van Mozaiek0318, was al enthousiast toen het album van Matt Redman in januari uitkwam. “Ik vond juist dat lied ‘The Same Jesus’ fantastisch. Inhoudelijk is het ook heel gaaf. De Jezus die tweeduizend jaar geleden wonderen deed, mensen uit de dood liet opstaan en zelf ook uit de dood opstond, is hier nu vandaag.”

Ik weet dat mijn verlosser leeft,
ik weet dat mijn verlosser leeft.
Hij doet steeds wat hij gesproken heeft.
Dezelfde Jezus, dezelfde Jezus.

Frisse taal

Over de Nederlandse titel dacht Kees Kraayenoord eerst dat het stom zou klinken. “Tot ik het ging zingen. Toen dacht ik: dat klinkt helemaal niet stom, dit klinkt geweldig. Ik ben er heel enthousiast over geworden. Het is ook heel frisse taal, er is geen Opwekkingslied die het zo zegt.”

Ontvang de CD

Als luisteraar van Groot Nieuws Radio kun je gratis een speciale editie van de CD ‘Let There Be Wonder’ van Matt Redman ontvangen. Daar staat als bonusnummer ook het lied ‘Dezelfde Jezus’ van Kees Kraayenoord op. Hoe ontvang je deze CD? Breng nu je stem uit voor de Opwekking Top 100 en geef aan dat je de CD wilt ontvangen.

Luister hier het gesprek met Kees Kraayenoord én het lied ‘Dezelfde Jezus’. Scroll door naar 10:39 om meteen het lied te horen.

Beeld: Facebookpagina Kees Kraayenoord